Objectives

 • To have high quality services, skilled and polite workers
 • To have sufficient fund of books (whether physical or electronic) that would support the curriculum of AAB
 • Development of quality collections, the number and diversities sufficient to support teachers as well as the needs of other users
 • To help students, professors and other staff in the identification and interpretation of information
 • To encourage students to research and studies of all levels on benefiting different knowledge
 • To create a space within the library and encourage them in their research
 • To train students and other users on using of resources in the Library
 • To provide services in all facilities of AAB University
 • To establish connection with libraries and public, cultural, regional state institutions trying to corporate, in order that AAB users have access and more extensive information
 • To create enough space for researchers in the library and to have extra space for group studies

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

 • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
 • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
 • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
 • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19