Prof. ass. Dr.

Armend Fazliu

Dean U.D.

Armend Fazliu was born in Gjilan.

He graduated from the Faculty of Civil Engineering and Architecture in 2005 at the University of Prishtina. He also completed his postgraduate studies at the Faculty of Arts, department of Scenography at the University of Prishtina in 2011. He earned the title of Doctor of Science in the field of Architecture at the NBU University in Bulgaria in 2020. 

He has been working at AAB College since 2012, initially as an assistant, and then as a lecturer on Spatial design and Project design.

Since 2016 he is also an external lecturer in the Faculty of Arts at the University of Prishtina, in the subjects of Project Design and Interior Design.

In addition to his academic work, Armend Fazliu also works in the field of Architectonic design, where he has successfully brought to life many projects in Kosovo and abroad.  

Dr. Sc. Armend Fazliu is the author of several scientific publications which he has presented at various international scientific conferences. His work is also published in esteemed scientific journals from countries such as Italy, Hungary, Albania, and Bulgaria. 

Study visits:

Italy, Austria, Germany, Bulgaria, Hungary, Croatia, USA, etc.

Personal International exhibitions:

1.–Expo-diaspora-fine-art-die funfte, Kunsthaus Bocholt, Germany. 

2.–Expo-diaspora-fine-art-die funfte, Kunsthaus Bocholt, Germany

3.–Fort Worth Community Art Center, Texsas, USA. 

 

Lectures on the subjects:

Design basics

Interior design for public buildings 1, 2

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19