Enver Petrovci

Enver Petrovci, former rector of AAB University, studied Acting in the Pedagogical High School in Prishtina,he then completed university studies at the Faculty of Dramatic Arts at the University of Belgrade. He is one of the founders of Dramatic Art faculty and the Academy of Arts at Prishtina University. In 1989 Mr. Petrovci returned from Belgrade to lecture acting in the University of Prishtina and created new generations of actors in Kosovo.

Activity

Theater:

 • The Idiot – director and main actor
 • The prime witness – director
 • Whose fault it is that I am Albanian – director
 • Courage – main actor

Filmography:

 • When the spring delays – 1980 – serial
 • Lazarus – 1984
 • The fug guards – 1988
 • Forbidden sun – 1989
 • Migjeni (film) – 1990
 • Necrology – 1994
 • Red flowers, black flowers – 2003
 • 1244 – 2003
 • One million Euros – 2005
 • Anathema – 2006
 • Border donkeys.
 • +383 38 600 005

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

 • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
 • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
 • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
 • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19