Student Albion Merovci finds employment in International IT Company

22 September 2021

The continuous commitment to create an educational institution that holds its own when compared to international ones has made AAB College rank at the top of the list of institutions in Albanian lands and beyond.

The results of this commitment have already born fruit not only in the domestic market but also in the international one, where our students and graduates are being sought after by foreign companies.

Among these students is Albion Merovci, a graduate of the Faculty of Computer Science at AAB College, who has now become part of the German-Swiss company Axians Software Consulting and Development Kosovo L.L.C.

Albion, an exemplary graduate, says he has been part of Axians Kosovo since July.

 “I became part of this project thanks to the knowledge gained from studies at AAB College. I want to emphasize that all those who enroll in Computer Science at AAB College will have a unique experience all of their own. Here you learn through practice, and the commitment of the professors is extraordinary, ” said Albion. The Faculty of Computer Science at AAB, of which Albion Merovci was a part, offers three study programs at the bachelor level: Software Engineering, Programming, Cyber Security, and the Computer Science master program.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19