Three other students of AAB College are attending studies at Masaryk University In Czech Republic, through Erasmus +

17 September 2021

Despite the pandemic situation all over the globe, AAB College students have managed to become part of various international universities through the Erasmus + student exchange program.

Recently, students Melisa Osmani, Betim Hyseini and Leutrim Ukaj, have started the academic year at Masaryk University in the Czech Republic. While Melisa and Betim are continuing their studies at the Faculty of Physical Education, one at the bachelor level and the other at the master level, Leutrim will attend the Faculty of Law.

They have already started the first week of studies and orientation days where they will get acquainted with the program, modules, teachers and study colleagues.

AAB College remains committed to deepening international cooperation with prestigious universities through which students will have the opportunity to study with full academic scholarships.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19