Edhe tre studentë të AAB-së po ndjekin studimet në Universitetin Masaryk në Çeki, përmes Erasmus+

17 Shtator 2021

Pavarësisht situatës pandemike në githë globin, studentët e Kolegjit AAB kanë arritur të bëhen pjesë e universiteteve të ndryshme ndërkombëtare përmes programit të shkëmbimit të studentëve Erasmus+.

Së fundi studentët Melisa Osmani, Betim Hyseini e Leutrim Ukaj, kanë filluar vitin akademik në Universitetin Masaryk në Çeki. Derisa Melisa dhe Betimi po vazhdojnë studimin në Fakultetin e Kulturës Fizike, njëra në nivelin bachelor dhe tjetri në niveln master, Leutrimi do të jetë pjesë e programit të Fakultetit Juridik.

Ata tashmë kanë filluar javën e parë të studimeve dhe ditët orientuese ku do të njihen me programin, modulet, mësimdhënësit e kolegët e studimeve.

Kolegji AAB mbetget i përkushtuar për të thelluar bashkëpunimin ndërkombëtar me universitete prestigjioze përmes të cilit studentët do të kenë mundësi studimi me bursa të plota akademike.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19