THREE STUDENTS WIN THE “MASAR STAVILECI” AWARD TODAY ON WORLD BOOK DAY

23 April 2021

On the occasion of April 23, World Book Day, AAB College held the award ceremony “Masar Stavileci”. This award is given annually to students who have been the most active readers at the AAB College Library.

“Masar Stavileci” Award was established in 2018, in honor of the first rector of AAB College, Prof. Dr. Masar Stavileci, and was today awarded for the third time since its inception.

This year’s winners of this award are the students: Dafina Buzoku, Florentina Peci, and Vanesa Dubovci.

At the award ceremony, the rector of AAB College, Bujar Demjaha congratulated the award winners and said that the library is the most important place of our College. “Students are the ones who give our library its importance” said Demjaha.

The winners were thankful for the awards and vowed to encourage their colleagues to read more.  

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19