Unique collections and designs of fashion design students at AAB College

8 October 2021

The 5th graduated generation of Fashion Design at AAB College, comes with unique designs and collections of students who for 3 years entrusted their professional development to AAB College.

This study program has already proven to be the best program offered in our country, where students get to learn from the best local and foreign professionals in this field such as Krenare Rugova, Flutura Dedinja, Hana Zeqa, Damjana Celcar from Slovenia, etc..

Unlike other generations, where graduates have brought us their work and creations through runways organized for the audience, this year through the selection of the most complete collections of our graduates, we bring you the runway video in the premises of AAB College.

These inspiring environments add even more value to the creations of Kosovo’s future designers.

Follow the chronicle made by the team of @studioA program:

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19