Koleksione dhe dizajne unike të studentëve të Dizajnit të Modës në Kolegjin AAB

8 Tetor 2021

Gjenerata e 5-të e diplomuar e Dizajnit të Modës në Kolegjin AAB, vjen me dizajne dhe koleksione unike të studentëve që për 3 vjet ia besuan zhvillimin e tyre profesional Kolegjit AAB.

Ky program studimor tashmë është dëshmuar që është programi më i mirë dhe më i përsosur që ofrohet në vendin tonë, e ku studentët kanë fatin të mësojnë nga profesionistët më të mirë të kësaj fushe në vend dhe jashtë si Krenare Rugova, Flutura Dedinja, Hana Zeqa, Damjana Celcar nga Sllovenia, etj..

Ndryshe nga gjeneratat e tjera, ku të diplomuarit kanë sjellë punën dhe kreacionet e tyre përmes sfilatave të organizuara për publik të hapur, këtë vit përmes përzgjedhjes së koleksioneve më të realizuara të diplomantëve tanë, ju sjellim video-sfilatën e realizuar në ambientet e Kolegjit AAB.

Këto ambiente insipiruese i shtojnë edhe më shume vlerën kreacioneve të dizajnerëve të ardhshëm të Kosovës.

Ndiqeni kronikën e realizuar nga ekipi i emisionit @studioA:

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19