Career Center and GIZ DIMAK organize training for students

19 November 2021

AAB College Career Center in cooperation with GIZ DIMAK organized a training for third-year students of the Faculty of Public Administration on topics such as writing a CV, motivation letter, and how to prepare for a successful interview with the employer.

The students expressed a great interest in this training as they had the opportunity to attain knowledge about important papers which they will need for their professional future.

Student Burim Krasniqi emphasized that this training is very effective for them as they are understanding more about the writing process of the CV and motivation letter and are being introduced to concrete examples for interviews.

Whereas, the coach Arnisa Aliqkaj said that this training was organized well and stressed that “AAB College students are very attentive, interested, informed and very cooperative”.

During the training, various examples of how to create a CV and motivation letter were presented, as they are important factors in job applications, while, at the same time, students got the chance to do job interview simulations.

At the end of the training, a presentation for the Virtual Career Fair took place, focusing on the steps that should be followed by students who want to participate in the Fair, which will be held on the 25th of November.

It is worth mentioning that such trainings for students will be continuously organized by the AAB Career Center and GIZ DIMAK.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19