PROF. ARIANIT MARAJ HOLDS LECTURE FOR STUDENTS OF SMK UNIVERSITY OF LITHUANIA

16 April 2021

In the framework of the Erasmus + Program for the mobility of academic staff, Prof. Arianit Maraj who is part of the academic staff at the Faculty of Computer Science of AAB College, joined the academic exchange program at SMK University, based in Vilnius, Lithuania.

Prof. Maraj held a lecture for the second-year students of the Multimedia Program, Computer Games and Animation, on the topic: Cyber Security Education in Developing Countries.

He praised this exchange as a very good experience, and thanked AAB College for the continuous support that the academic staff have received in their professional and academic development.

AAB College will continue with such international activities for the academic staff and for the students.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19