Çlirimtar Morina

Mass Communication

Çlirimtar Morina begins his professional career as a journalist at T7 immediately after completing his studies

A new name was added to the long list of Faculty of Mass Communication graduates that have found employment in journalism and media.

Çlirimtar Morina, an exceptional student of the Journalism program in AAB College’s Faculty of Mass Communication, has now started his career as a journalist in T7 Television. Çlirimtar sees his studies at AAB College as a crucial part of his new career in journalism, saying that the high level of professionalism from the professors and the quality of studies offered by AAB College were instrumental in making his dream come true. “A special thank you goes to all the professors who I’ve had classes with in the last 3 years, and to AAB College, which made my studies a pleasant journey.”

But this is not all, Çlirimtar had another message for everyone who seeks to become a journalist. “If you wish to become a professional journalist, then you need to learn from professionals. You can achieve this in AAB College where practical work and theoretical lessons are interwoven naturally, preparing you for a professional career while also providing a pleasant experience while doing so.” Says Çlirimtar.

The Faculty of Mass Communication at AAB College offers the 2 best study programs of the bachelor and master’s level in Journalism and Media Production in the region ever since its inception after the war in Kosovo. 

This Faculty has educated a long list of prominent names in media and journalism that operate in Kosovo and beyond. These graduates successfully practice their profession as journalists, reporters, presenters, technical operators, cameramen, editors, directors and even managers and leaders of national media.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19