Çlirim Lajçi

Arts

AAB COLLEGE–THE BEST AND ONLY CHOICE FOR THE DEVELOPMENT OF SKILLS AND BREAKING THROUGH IN THE JOB MARKET

If you are still wondering which institution to begin your professional journey in; we want to introduce you to Çlirim Lajqi, a student of ours in the Faculty of Arts who put his faith and his dream on our hands. As a result, he, among many other students here at AAB College, has found employment even before getting a diploma. He now works at KTV and expresses his satisfaction in the path he chose for his career

“It has always been my dream to become a graphic designer in the Television industry and I can freely say that I have successfully achieved this dream through my development of skills at AAB College. I would be remiss not to mention that I have been tutored by professors and assistant professors who are experts in their fields. Because of their tutelage, mentoring, and dedication to excellence, I was able to achieve my dream. After all, hard work is directly linked with breaking through in the Job market here at AAB College.” Said Çlirim Lajqi.

Indeed, successes like these have made AAB College a center for quality studies and professional development for many students.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19