Çlirim Lajçi

Arte

Kolegji AAB mbetet zgjidhja e zhvillimit të aftësive dhe depërtimit të shpejtë në tregun e punës

Nëse ende jeni në mëdyshje se në cilin institucion do filloni rrugëtimin tuaj profesional, po ju njohim me një nga studentët e Fakultetit të Arteve në Kolegjin AAB, i cili ia ka besuar ëndrrën e tij vendit ideal të mundësive.
Çlirim Lajçi, student i vitit të tretë në Fakultetin e Arteve të Kolegjit AAB është një nga shumë studentët tanë që ka arritur të punësohet ende pa diplomuar. Ai është punësuar si dizajner grafik në KTV dhe shprehet i kënaqur me zgjedhjen e tij për karrierë dhe sukses.


“Ishte ëndërr e imja që të bëhesha dizajner grafik në media televizive dhe mund të them lirshëm se e kam realizuar suksesshëm këtë përmes avancimit dhe kushteve që më janë ofruar gjatë studimeve në Kolegjin AAB. Është tejet e rëndësishme të cek se jam aftësuar nga profesorë dhe asistentë profesionistë të vërtetë. Falë tyre kam arritur të jem i kënaqur me zgjedhjen time pasi kam hulumtuar paraprakisht dhe më është sugjeruar që puna dhe profesioni janë të gërshetuara vetëm në Kolegjin AAB”, u shpreh ai.
Suksese si këto kanë bërë që Kolegji AAB të cilësohet vatër e studimeve cilësore dhe ngritjes profesionale për shumë studentë.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19