Donika Loci

Arts

Meet Donika Loci, AAB student and designer with a unique style

Donika Loci is a second year student of Fashion Design at AAB College. Although she is only 19, she has achieved many successes in the profession she has chosen.

Donika shows that in order to create something beautiful and special during your studies, certain necessary conditions must be met. She thanks AAB College that not only met, but also surpassed the required conditions for her work to flourish.

“I always say that a fashion design student must have space and work with creative things. I think this is the key to success. I thank AAB College that enables us to work in extraordinary conditions” Donika said.

Among other things, she says that studies at AAB have helped her create her unique and original style. She thanks her mentors, Krenare Rugova and Flutura Dedinja, who according to her, are stylists who call for style, ideas and creativity. Donika created her first collection when she was only 16, during which time she also opened her own studio. Donika is very sought after by many artists of our country.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19