Donika Loci

Arte

Njihuni me Donika Locin, studenten e AAB-së dhe disenjatoren me një stil unik

Donika Loci është studente e vitit të dytë në drejtimin e Dizajnit të Modës në Kolegjin AAB. Ajo edhe pse është vetëm 19 vjeçare ka arritur suksese të dëshmuara në profesionin që ka zgjedhur.

Donika tregon se të krijosh diçka të bukur dhe të veçantë në studime, duhet t’i kesh kushtet e nevojshme brenda vendit ku punon. Ajo për këtë fakt falënderon Kolegjin AAB që ia mundëson këto kushte me standarde evropiane.

“Gjithmonë them se një student i dizajnit të modës duhet të ketë hapësirë dhe të punojë me gjëra sa më kreative. Mendoj se kjo është edhe çelësi i suksesit. E për këtë falënderoj Kolegjin AAB që na mundëson të punojmë në kushte të jashtëzakonshme”, tha Donika.

Ajo mes tjerash thotë se studimet në AAB i kanë ndihmuar të krijojë stilin e saj unik dhe origjinal. Ajo me këtë rast falënderon mentoret e saja Krenare Rugova e Flutura Dedinja, që sipas saj janë stilistet që bëjnë thirrje për stil, ide dhe kreativitet.

Donika, koleksionin e saj të parë e ka realizuar qysh në moshën 16 vjeçare, atëherë kur edhe e ka hapur atelienë e saj private. ndërsa sot është e kërkuar edhe nga shumë artistë të vendit tonë. 

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19