Marigona Zejnullahu

English Language

Student Marigona Zejnullahu performs internship at the American Chamber of Commerce in Kosovo

Marigona Zejnullahu, a student of the Faculty of English at AAB College, had the opportunity to be part of the staff of the American Chamber of Commerence through a call for application announced by them.

The experience at the American Chamber of Commerce, with which AAB College is a collaboration partner, is special for Marigona because she is getting the right experience while continuing her studies as a distinguished student. She appreciates the commitment of AAB College to prepare her both academically and professionally.

“AAB College once again proves that it is the leader of education in Kosovo and always has the interests of students at heart. A big thank you to the most professional staff in the region who are always striving to give their students an opportunity to grow. AAB College is always ready to help the students” said Marigona.

At the American Chamber of Commerce in Kosovo, Marigona is holding the position of Communications Assistant.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19