Marigona Zejnullahu

Gjuhë Angleze

Studentja Marigona Zejnullahu kryen praktikën në Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë

Marigona Zejnullahu studente e Fakultetit të Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB, përmes një konkursi të shpallur nga Oda Ekonomike Amerikane në kërkim të studentëve të dalluar, pati mundësinë të jetë pjesë e stafit të kësaj organizate.

Përvoja në Odën Ekonomike Amerikane, me të cilën Kolegji AAB janë partnerë bashkëpunimi, për Marigonën është e veçantë, sepse ajo po merr eksperiencën e duhur ndërkohë që po vazhdon mësimet si studente e dalluar. Ajo vlerëson angazhimin e Kolegjit AAB që krahas përgatitjes akademike studentët i ndihmon edhe në përgatitjen sa më profesionale për tregun e punës.

“Kolegji AAB edhe një herë vërteton se është lider i arsimit në Kosovë dhe se mban gjithmonë në parim interesat e studentëve. Një falënderim i madh për stafin më profesional në rajon të cilët gjithmonë përpiqen t’ u japin mundësi studentëve të tyre. Kolegji AAB është gjithmonë i gatshëm për t’ u ardhur në ndihmë studentëve”, u shpreh Marigona.

Në Odën Ekonomike Amerikane të Kosovës Marigona po ushtron pozitën e asistentes së komunikimit.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19