Njoftim për Festën e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit Kombëtar

26 Nëntor 2022

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

ju njoftojmë se me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar, Kolegji AAB nuk do të punojë të hënën më 28 nëntor 2022. 
Njoftimi është i vlefshëm për të tri degët e Kolegjit AAB: Prishtinë, Ferizaj e Gjakovë. 
Kolegji AAB ju uron Ditën e Flamurit Kombëtar!

Share: