AAB në media

Në këtë rubrikë mund të lexoni lajme të rëndësishme për aktivitetet që zhvillohen në të gjitha fakultete dhe sektorët tjerë të AAB-së, dhe disa nga to përcillen dhe pasqyrohen në media vendore dhe më tej

Në Kolegjin AAB promovohet libri “15 parimet e suksesit sipas Behgjet Pacollit”

Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Historia e medias dhe transformimet mediatike”

LulzimTafa, fitues i çmimit të parë ndërkombëtar për letërsi “Radovan Zogoviq”

Fakulteti Ekonomik i Kolegjit AAB ka nënshkruar memorandum me Ministrinë e Financave

Kosova u bë me teatrin më modern në rajon, me inaugurimin e AAB Teatrit “Faruk Begolli”

Kolegji AAB nderoi me Çmimin Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut, ish-zëdhënësin NATO-s, z. Jamie Shea

Prof. Tomasz Kamusella: Në Kosovë të krijohet ambient i përshtatshëm për diversitet

Barazia në mes të dy gjinive – vlerë më themelore për zhvillimin demokratik të shoqërisë

Shefja e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Prishtinë, Konstantina Athanassiadou, , ligjëratë për studentët e AAB-së

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19