Mundësi punësimi

Kolegji AAB shpall KONKURS për vendet e lira të punës:

Vozitës (shoferë) për autobusë dhe kombimbusë

marrëdhënie e rregullt pune për vitin shkollor 2017/18

Kushtet e aplikimit:

– Patent shoferi valid me kategoritë e kërkuara me ligj (së paku kategoria D1)

– Përvojë pune

Dokumentet e kërkuara:

– Dokumenti personal valid

– CV (biografi) për eksperiencën e punës

Kandidatët e pranuar duhet të sjellin edhe certifikatën shëndetësore. 

Konkursi mbetet i hapur deri më 06 gusht 2017.

Dokumentet për aplikim të dorëzohen në:

Kolegji AAB,

rr.”Elez Berisha”, nr. 56

Zona Industriale Prishtinë-Fushë Kosovë

10000 Prishtinë

(nga ora 08:00-16:00)

_______________________________________________________________________

Kolegji AAB shpall konkurs për zgjedhje dhe rizgjedhje të personelit akademik.

Për më shumë shkarko konkursin KËTU

 

INSTITUTI AAB
APLIKO