Historia e medias dhe mediatizimi i historisë

Prishtinë: 15.11.2012 - 15.11.2012

Tipi: Konferencë Shkencore Ndërkombëtare

Organizator:

Organizuar nga Universitetit të Tiranës, Kolegji AAB

Konferenca shkencore ndërkombëtare në organizimin të Universitetit të Tiranës- Departamenti i Komunikimit dhe Universitetit AAB-Fakulteti i Komunikimit si partnerë akademikë si dhe nga aktorë të tjerë mediatikë, u mbajt më 15 nëntor 2012 në Sallën e Kuvendit të Shqipërisë në vigjilje të 100-vjetorit të Shtetit Shqiptar.http://radiout.e-shkolla.com/radioReporteri/100-vjetori-pavaresise-dhe-konferenca- shkencore-mbi-mediat/
Koncferenca u mbajt në salla të ndryshme të Kuvendit, ku u vendosen panelet e diskutimit shkencor me temë: “Evoluime historike në media: Një apo shumë histori?”, “Historia nëpërmjet mediave: Mes të vërtetës dhe manipulimit”, “Prirje dhe evoluime aktuale në media: Midis informimit mediatik dhe krizës të mediave”, dhe “Teknologjitë e reja të komunikimit: Si po ndryshon hapësira publike?” Me gjerësisht për këtë, ndiqni në kronikën e TVSH-së:
https://www.youtube.com/watch?v=hy6MAKcWrc0

http://www.reporteriut.al/konference-shkencore-nderkombetare-ne-prag-te-100-vjetorit-te-pavaresise/