“Dinner crumbs” – Macedonia

20 October, 2017

  Wound or war between life and death? What is the real life?! What is the key to reaching the happiness of life? Is love or hatred what makes us lose the relationship with the time given to us as a gift, to live or not to live this life? These are some of the […]

More »
  • 75% e studentëve të diplomuar

    janë në marrëdhënie pune

  • 37 programe

    Bachelor dhe Master

Lajmet e fundit për studentët

23 October, 2017

Se numër jo i vogël i studentëve të cilët ende pa përfunduar studimet në AAB inkuadrohen në pozita të rëndësishme pune, qoftë brenda AAB-së qoftë jashtë saj, dëshmon edhe fakti që aktualisht në AAB janë të angazhuar dhjetëra të tillë. Kësaj radhe po ju prezantojmë njërën ta, Doruntina Alshiqin. Doruntina e cila sapo ka përfunduar […]

AAB
partners

AAB
SOCIAL

Facebook

INSTITUTI AAB
APLIKO