Fakulteti i Infermierisë në Kolegjin AAB, iu ofron mundësinë të nisni hapat e karrierës edhe jashtë vendit

27 Shtator 2022

Përmes Programit për Karrierë dhe Punësim, studentët e Fakultetit të Infermierisë në Kolegjin AAB kanë rastin të mësojnë nivelin B2 të gjuhës gjermane pa pagesë, duke e bërë më të lehtë punësimin në klinikat prestigjioze gjermane.

Pas përfundimit të kursit studentët nga Fakulteti i Infermierisë, do jenë të gatshëm të aplikojnë për njohjen e titullit nga shteti gjerman, ndërsa u ofrohet ndihmë administrative nga Kolegji AAB në lidhje me dokumentet e nevojshme. E tëra çka duhet të bëni është të aplikoni online në linkun: https://bit.ly/3espqWP ose të vizitoni Zyrën e Programit për Karrierë dhe Punësim në Kolegjin AAB e cila gjendet afër dekanatit të Fakultetit të Infermierisë.

Fakulteti i Infermierisë në Kolegjin AAB iu fton të filloni karrierën me hapa të sigurt e suksesshëm!

Share: