Fakulteti i Psikologjisë shënoi 88-vjetorin e lindjes së akademikut Pajazit Nushi

8 Janar 2021

Laboratori i Psikologjisë Klinike “Pajazit Nushi”, i cili funksionon në kuadër të Fakultetit të Psikologjisë në Kolegjin AAB, organizoi aktivitet për të shënuar 88-të vjetorin e lindjes së Pajazit Nushit, emrin e të cilit e mban ky laborator.

Për të shënuar këtë ngjarje i pranishëm ishte edhe ish-dekani i Fakultetit të Psikologjisë në AAB, Neki Juniku i cili u shpreh se “ideja për të emërtuar laboratorin me emrin e Pajazit Nushit, ka qenë shumë e mirë, ne mburremi me profesor Nushin, ishte shembull në fushën e psikologjisë”, theksoi Juniku.

Në shënimin e sotëm u promovua edhe përmbledhja e punimeve të prezantuara në konferencën studentore “Korrelatet Psikologjike të Pandemisë Covid-19”, të mbajtur ditë më parë në AAB.

Laboratori i Psikologjisë Klinike i cili është i vetmi i këtij lloji në Kosovë, i cili është krijuar për t’ u shërbyer studentëve në gërshetimin e pjesës praktike dhe teorike gjatë periudhës së studimeve.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19