Fakulteti i Shkencave Sociale të Kolegjit AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me VIP Kids

16 Qershor 2022

Fakulteti i Shkencave Sociale të Kolegjit AAB, së fundi ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me institucionin parashkollor “VIP Kids” duke përshtatur interesat e përbashkëta për zhvillimin e pjesës praktike të studentëve të këtij fakulteti.

Marrëveshja u nënshkrua nga dekani i këtij fakulteti Prof. Hysen Kasumi dhe drejtoresha e institucionit znj. Jehona Mjeku, ndërsa ky bashkëpunim ndër të tjera premton avancim të studentëve në praktikën e tyre përgjatë studimeve.

Share: