Fillon trajnimi “Full Stack Development” i organizuar nga Unioni Studentor dhe Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

3 Maj 2024
The "Full Stack Development" training organized by the Student Union and the Faculty of Computer Sciences begins

Ka filluar mbajtja e trajnimit “Full Stack Development”, për të gjithë studentët e interesuar në Kolegjin AAB. Ky trajnim është organizuar nga Unioni Studentor dhe Fakulteti i Shkencave Kompjuterike.

Për shkak të interesimit të madh nga studentët një pjesë e tyre do mbajnë trajnimin fizikisht, kurse pjesa tjetër online.

Trajnimi udhëhiqet nga Flamur Beqiraj dhe Arbias Gashi.

Share: