Kolegji AAB bashkorganizator në ngjarjen “DigIT AAB” që mbahet me 20 maj 2024

16 Maj 2024

Duke filluar nga ora 11:00 me datën 20 maj, do të filloj ngjarja “DigIT AAB” në Kolegjin AAB si bashkorganizator.

Fokusi i saj ka të bëjë me sigurinë kibernetike dhe kërkesat për të në inxhinerinë autmobilistike.

Ju mirëpresim!

Share: