Kolegji AAB e nderoi me mirënjohje profesor Neki Junikun

6 Prill 2023
AAB College honors Professor Neki Juniku with gratitude

Me ftesë të dekanatit të Fakultetit të Psikologjisë të Kolegji AAB, Prof. Dr. Neki Juniku mbajti një ligjëratë para studentëve të këtij fakulteti. Gjatë kësaj ligjërate, Prof. Juniku foli për hapat e parë të zhvillimit të fushës së Psikologjisë në Kosovë, për vështirësitë në sendërtimin e këtij profesioni në vendin tonë, si dhe për mundësitë dhë sfidat që e presin këtë profesion në të ardhmen.

Me këtë rast, Kolegji AAB e nderoi me mirënjohje profesorin Neki Juniku për kontributin e tij madhor në zhvillimin e fushës së Psikologjisë në Kosovë dhe për angazhimin e tij në themelimin e Fakultetit të Psikologjisë në kuadër të Kolegjit AAB.

Share: