Kolegji AAB shpall konkurs për zgjedhje dhe rizgjedhje të personelit akademik

Në bazë të Ligjit nr.04/L-037 për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës nenit 26, Statutit të Kolegji AAB, dhe Rregullores për avancim të personelit akademik, Kolegji AAB shpall KONKURS për zgjedhje dhe rizgjedhje të personelit akademik.

Për më shumë shkarko konkursin KËTU

 

INSTITUTI AAB
APLIKO