Organizohet trajnimi i radhës nga Qendra e Karrierës

20 Shkurt 2023
The next training is organized by the Career Center

Qendra e Karrierës në bashkëpunim me GIZ DIMAK, në emër të qeverisë gjermane, organizojnë trajnimin e radhës “Si të përgatitemi për tregun e punës”.

Trajnimi do mbahet me 16 mars, nga ora 14:00 dhe pjesëmarrja për studentët e Kolegjit AAB është pa pagesë.

Linku për aplikim: Kliko këtu

Për çdo pyetje apo informatë shtesë, kontaktoni Koordinatoren e Qendrës së Karrierës përmes emailit: [email protected]

Share: