MA.

Adriatik Kelmendi

Anëtar i Këshillit Drejtues

Adriatik Kelmendi u lind më 20 shkurt 1978 në Prishtinë. Është ligjërues në Fakultetin e Komunikimit Masiv në Kolegjin AAB. Po ashtu është edhe moderator, opinionist, gazetar, si dhe udhëheq emisionin “Rubikon”, i cili transmetohet në kanalin televiziv “Koha Vision”, ku trajtohen tema te ndryshme sociale. Po ashtu njihet dhe si shkrimtar dhe autor. Adriatik Kelmendi jeton dhe punon në Prishtinë.

Ligjëron lëndën:

Gazetari TV

CV