Prof. dr.

Samiye Mete – Guest Professor

Prof.dr. Samiye Mete, vjen nga Universiteti Dokuz Eylül, Turqi. Ka doktoruar në temën: “Efektet e qasjes infermierore ndaj ankthit të grave gjatë ekzaminimit gjinekologjik”. Ka një përvojë të gjatë akademike në universitetet më të rëndësishme të Turqisë. Në Kolegjin AAB aktualisht është e angazhuar si profesor vizitor dhe si hulumtuese shkencore.