Profesori i Kolegjit AAB mban ligjëratë për studentët e Kolegjit Universitar “LOGOS”

8 Maj 2023
The professor of the AAB College holds a lecture for the students of the "LOGOS" University College

Profesori i Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Kolegjit AAB, Shkëlqim Miftari, ka mbajtur ligjëratë për studentët e Kolegjit Universitar “LOGOS” në Tiranë, në Fakultetin e Informatikës së Zbatuar dhe Statistikës. Miftari, gjatë kësaj ligjërate shtjelloi disa prej teknikave kyçe të sulmeve në aplikacionet e bazuara në web, duke trajtuar format e ndryshme të sulmeve dhe masat që duhet ndërmarrë si formë trajtuese dhe parandaluese.

Gjithashtu në këtë ligjëratë u përmendën edhe disa prej praktikave që ndihmojnë në zbulimin e rasteve të sulmeve në web.

Share: