Psikiatri i njohur Ferid Agani mban ligjëratë për studentët e Kolegjit AAB

4 Maj 2023
The well-known psychiatrist Ferid Agani holds a lecture for the students of AAB College

Psikiatri i njohur Ferid Agani, mbajti ligjëratë për studentët e Fakultetit të Psikologjisë të Kolegjit AAB. Agani ndau përvojën e tij mbi 30 vjeçare në trajtimin e problemeve mendore të qytetarëve, ndërsa ishte i hapur për pyetjet rreth hulumtimeve, rezultateve apo sfidave që vazhdon të ketë në këtë profesion.

Studentët ishin të interesuar të dinë se cilat sëmundje mendore janë më të përhapura dhe cilat më të rralla në Kosovë, se si dallon trajtimi i tyre ndër vite, traumat e qytetarëve pas luftës në Kosovë, çrregullimet e personalitetit, çrregullimet depresive etj.

Share: