Thirrje për pjesëmarrje të studentëve të Kolegjit AAB në Shkollë Verore për Lidership 2024

6 Shkurt 2024
Call for participation of AAB College students in the 2024 Leadership Summer School

Ftohen studentët e Kolegjit AAB të aplikojnë për pjesëmarrje në Shkollën Verore për Lidership 2024, e cila mbahet nga 6 – 16 gusht 2024 në Shtutgart të Gjermanisë.

Kushtet për aplikim janë:

Aplikimet mbeten të hapura deri më 15 shkurt 2024. Kandidatët e interesuar duhet të klikojnë faqen e organizatës dhe ta plotësojnë aplikacionin: https://www.mummert-alumni.de/leadership-summer-school-2024/

Për hollësi të tjera, shikoni faqen zyrtare:  https://www.mummert-alumni.de/about-the-association/

Share: