Arlinda Stolliqi: Pas diplomimit në Kolegjin AAB, jam punësuar në TEB Bankë

19 Dhjetor 2014

Në një bisedë për revistën “AAB Alumni” ajo thotë se falë përvojës të fituar gjatë studimeve në Kolegjin AAB,  ka arritur të krijojë një marrëdhënie pune të shëndoshë me plot motiv e aspirata për ta vazhduar me një karrierë të suksesshme.

Ajo ka shtuar se programet e studimit në  Kolegjin AAB,  janë  unikë dhe shumë prestigjiozë. “Stafi akademik na kanë  trajnuar  dhe aftësuar  profesionalisht. Vizitat e shumta  me karakter shkencor dhe profesional kanë qenë shumë të rëndësishëm për kohën e studimeve dhe tash për vendin e  punës,  etj.”, ka thënë Arlinda, duke shtuar se studimet bachelor dhe master i ka përfunduar në Fakultetin e Juridikut në AAB.

Arlinda Stolliqi ka edhe një mesazh për studentët e rinj: “Studentëve  të  rinj iu uroj shumë suksese dhe i përgëzoj për zgjedhjen që kanë bërë që të studiojnë në Kolegjin AAB, i cili në të vërtetë është një fole e studimeve të suksesshme”.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19