Arzie Bektashi: Njohuritë e fituara gjatë studimeve në Kolegjin AAB i zbatoja në vendin e punës në ProCreditBank dhe tani në projekt

21 Dhjetor 2014

Ajo ka bërë me dije se është duke punuar me një projekt unik,  i cili nuk është realizuar asnjëherë në viset tona. “Aty po vë në zbatim njohuritë e masterit, për marketing dhe menaxhim biznesi, të cilat i kam fituar gjatë studimeve në AAB. Tani për tani, projekti është shumë konfidencial, por në të ardhmen, do të hapë shumë vende të reja pune në Kosovë dhe do të rrisë emancipimin e femrës në shoqërinë tonë”, është shprehur znj. Bektashi.

 

Ajo ka thënë për revistën “Alumni AAB” se Kolegji AAB ka ofruar mësimdhënie nga profesorët elitarë ndërkombëtarë dhe  vendorë, të cilët çdoherë kanë sjellë risi nga bota e shkencës dhe gjatë ligjërimit kanë përdorur metodologjinë më bashkëkohore. “Ata kanë pasur shumë konsideratë për ne. Bile kanë qenë në gjendje të na suportojnë edhe jashtë orarit, nëse kemi pasur nevojë”, përfundoi znj. Bekteshi.

 

Arzie Bektashi, me sukses të dalluar i ka përfunduar studimet bachelor në Fakultetin Ekonomik, në Kolegjin AAB në Ferizaj,  dhe është në përfundim të studimeve master po në të njëjtin drejtim.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19