Certifikohen studentët që zhvilluan punë praktike në NDI (National Democratic Institute)

16 Mars 2023
Students who developed practical work at NDI (National Democratic Institute) are certified

Studentët e Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Kolegjit AAB, janë certifikuar pas punës praktike që kanë zhvilluar në NDI (National Democratic Institute). Për vitin e shtatë me radhë studentët e këtij fakulteti mirëmbajtën dhe administruan databazën e NDI, e cila më pas përdoret për aktivitetin e përvitshëm të “Javës së Gruas”, bashkë me aktivitete të tjera nga kjo organizatë.

Realizimi i punës praktike nga studentët, vjen në kuadër të bashkëpunimit që kanë Fakulteti i Shkencave Kompjuterike me NDI.

Share: