Qasja e integruar ndaj shëndetit dhe edukimit shëndetësor

Prishtinë: 07.04.2018 - 07.04.2018

Tipi: Simpozium

Organizator:

Kolegji AAB dhe Instituti AAB

Simpoziumi II, në temën “Qasja e integruar ndaj shëndetit dhe edukimit shëndetësor”
Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit, kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë në Simpoziumin II, i cili organizohet nga Fakulteti i i Infermierisë, Fakulteti i Psikologjisë, Fakulteti i Radiologjisë dhe Fakulteti i Stomatologjisë, të Kolegjit AAB, në bashkëpunim me Institutin AAB, në temën: “Qasja e integruar ndaj shëndetit dhe edukimit shëndetësor”.
Simpoziumi mbahet më 7 prill 2018, në ambientet e Kolegjit AAB, në Prishtinë.
Afati i fundit për dërgimin e abstrakteve është 24 mars 2018.