Degës së Kolegjit AAB në Gjakovë i shtohet edhe një partner bashkëpunimi

20 Tetor 2021

Fakulteti i Shkencave Sociale, programi Përkujdesje dhe Mirëqenie e Fëmijëve dega në Gjakovë, do të bashkëpunojë me OJQ “Bethany Christian Services”.

Partneriteti i përbashkët u konfirmua me nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëpunim në mes të drejtorit të degës së Kolegjit AAB në Gjakovë, z. Rifat Haxhija dhe drejtorit të OJQ “Bethany Christian Services”, z. Berat Thaqi.

Qëllimi i marrëveshjes është që studentët e Kolegjit AAB të përfitojnë përmes programit të praktikave në këtë OJQ.
Me pjesëmarrjen e studentëve jetësimi i projekteve të OJQ-së do të jetë më i lehtë, u tha me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19