Diplomon studentja e parë në Fakultetin e Stomatologjisë në Kolegjin AAB

8 Dhjetor 2023
The first student at the Faculty of Dentistry at AAB College graduates

Me sukses të dalluar gjatë gjashtë viteve studime, Agnesa Isufi shënoj një sukses të radhës, atë të diplomimit.

Përballë komisionit të përbërë nga profesoresha Donika Ilijazi Shahiqi njëherazi edhe mentore e studentes, profesorit Bleron Azizi si anëtar në komision dhe kryetarja e komisionit Teuta Bicaj gjithashtu profesoreshë në Fakultetin e Stomatologjisë, studentja Agnesa Isufi paraqiti temën “Ortodoncia interceptive – impaksionet e kaninëve maksilarë, si dhe çka të analizojmë?”.

Në hulumtimin e saj Agnesa ka sjellur detaje nga ortodoncia interceptive me fokus në impaksionet e kaninëve maksilarë, problemet që ndërlidhen me ta, shfaqjen e tyre, statistika ndërmjet gjinive etj.

Ajo është vlerësuar maksimalisht nga komisioni të cilët e uruan atë, njëkohësisht duke mirëpritur edhe shumë studentë të tjerë të cilët do të diplomojnë nga ky fakultet në vazhdimësi.

Share: