Discover America fton studentët e Kolegjit AAB të aplikojnë në programin Work and Travel

12 Prill 2023
Discover America invites AAB College students to apply to the Work and Travel program

Studentët e Kolegjit AAB kanë mundësinë që gjatë muajit prill të bashkangjiten në panairet e fundit të punësimit për verën 2023, nga Discover America – Work and Travel. Punët në këtë panair do të fillojnë nga 7 deri me 30 qershor, të cilat do përfundojnë në bazë të marrëveshjes mes studentit dhe punëdhënësit gjatë muajit shtator. E tëra çfarë duhet për aplikim është: të jeni student i rregullt në Kolegjin AAB, të keni njohuri mesatare të gjuhës angleze dhe të jeni në moshë prej 18-22.

Numri i studentëve të zgjedhur është i limituar!

Share: