Drejtori i degës së Kolegjit AAB në Gjakovë takohet me kryetarin Ardian Gjini

21 Shkurt 2023
The campus director of the AAB College in Gjakovë meets with the president Ardian Gjini

Drejtori i degës së Kolegjit AAB në Gjakovë, Rifat Haxhiu bashkë me profesorin e Fakultetit Juridik Mensut Ademi, janë takuar me kryetarin e komunës së Gjakovës, Ardian Gjini dhe drejtoreshën e arsimit të kësaj komune, Eranda Baqi. Gjatë takimit u diskutuan tema që ndërlidhen me bashkëpunimet me komunën e Gjakovës.

Gjithashtu u përmend edhe fillimi i projekteve për paralajmërimin e hershëm të delikuencës së të miturve dhe frikën nga kriminaliteti në komunën e Gjakovës.

Share: