Bllok Ligjëratë – “Menaxhimi i operacioneve”

4 Dhjetor 2017

Fakulteti Ekonomik njofton studentët se të hënën me datë 04.12.2017 në lëndën “Menaxhimi i operacioneve” tek profesoresha Arbëresha Loxha, përvec ligjëratës së rregullt do të mbahet bllok edhe ligjërata e javës së ardhshme, në orarin e rregullt 13:00-14:30 dhe 14:45-16:15.

Si rrjedhim, të hënën e ardhshme me datë 11.12.2017, do të mbahen bllok ushtrime me profesorin Fidan Qerimi po në terminin e rregullt 13:00-14:30 dhe 14:45-16:15.

Share: