Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit – Njoftim për praktiken e Skijimit

31 Janar 2017

INFORMATË PËR SKIJIM

Të nderuar studentë,

Krahas aktivitetëve të vazhdueshme në përputhje me planprogramin e studimeve,  Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit të Kolegjit AAB, organizon:

Kursin 5 ditor të  skijimit në (Mavrovë) Maqedoni.

Prandaj deri të premten me daten 03.02.2017 ,duhet ta konfirmoni ardhjen e juaj në skijim sepse na duhet numri i saktë i studentëve për marrjen e ofertës dhe rezervimin e hotelit.

Listat për konfirmin gjinden në dekanat te prof. Zenel Metaj.

 

Faleminderit për mirëkuptim!

 

 

Share: