Ftesë për studentët dhe stafin akademik të AAB- së

6 Janar 2017

Kemi kënaqësinë t’ ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën speciale, që do të mbahet nga ish- ambasadori i OSBE-së në Kosovë, William Walker.

Ligjërata do të mbahet të mërkurën, më 11 janar 2017,  nga ora 11: 00, objekti V, në Kolegjin AAB në Prishtinë.

Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Ju mirëpresim!

Share: