Kandidati Arben Berisha mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

15 Shtator 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 22.09.2018 (E Shtunë) në  ora: 14:00 në Kolegjin AAB, kandidati Arben Berisha mbron temën e masterit me titull: “Ndikimi i dizajnit te paketimit dhe elementeve te tij ne vendimmarrje konsumatore”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

          Dr.Sc. Rrezarta Gashi, kryetar

        Prof. Ass. Dr. Shaip Bytyqi, mentor

        Dr.Sc. Ali Ismajli, anëtar

Share: