Kandidati Arjtea Aliu Shaljani mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca sociale

3 Tetor 2018

 

 

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 11 Tetor  (e enjte) në ora 15:00 në Kolegjin AAB, Kandidatja: Arjeta Aliu Shaljani, mbron temën e masterit:

 

“Përkujdesja institucionale dhe riintegrimi i femijëve të braktisur dhe të abuzuar në Kosovë”

 

para komisionit:

Prof. Ass. Dr. Rrustem Buzhala, kryetar

Prof. Dr. Anton Berishaj, mentor

Prof. Ass. Dr. Arbërore Bicaj

 

 

Share: