Kandidati Behar Haziri mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

4 Maj 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 12/05/2018 (E Shtunë) në  ora: 13:00 në Kolegjin AAB, kandidati Behar Haziri, mbron temën e masterit me titull: “Metodat e shpërblimit për përformancë në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në Kosovë”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

          Dr.Sc. Naim Ismajli, kryetar

        Prof. Ass. Dr. Veland Ramadani, mentor

        Dr.Sc. Fetah Reçica, anëtar

Share: